Radujsja logo

    
radujsja hearder

Concertagenda

Onze koorvereniging

Ons 4-stemmig koor bestaat momenteel uit 30 vrouwen. Er zijn leden die al vanaf de oprichting lid zijn en anderen die nog maar net beginnen met hun koorervaring. Ieder nieuw lid krijgt een buddy toegewezen die haar begeleidt en helpt bij het zoeken naar haar plek binnen de groep en wegwijs maakt in Capella, het oefenprogramma waarmee thuis de koorstukken ingestudeerd worden.

Wat we met elkaar gemeen hebben is de passie voor de prachtige Russische koormuziek die op ons repertoire staat. Dit repertoire breidt zich voortdurend uit met nieuwe stukken, zowel religieuze liederen  als volksliederen. Elke dinsdagavond zetten dirigente en koorleden zich weer vol enthousiasme en concentratie in om de kwaliteit van zowel onze stemmen en gezamenlijke koorklank verder te perfectioneren. Een aantal keren per jaar worden studiesessies ingepland voor verbetering van de persoonlijke zangtechniek en het bereiken van onze koorklank.

Ondanks het serieuze repertoire wordt er bij ons veel gelachen en ook de pauzes met koffie en thee zijn een aangenaam intermezzo. Voor wat ons persoonlijk bezig houdt is er dan altijd tijd en aandacht.

Meerdere leden zijn actief in een van de commissies die ons koor kent en die er voor moeten zorgen dat zowel optredens als andere activiteiten in goede banen worden geleidt.  Met elkaar willen we er graag een succes van maken.