Radujsja logo

    
radujsja hearder

Sfeerconcert Muzica! en Radujsja op vrijdagavond 22 maart in de kapel van Hof 88.

Twents Balkanensemble Muzica! en het Overijssels Russisch Vrouwenkoor Radujsja trakteren de luisteraar op een sfeerconcert vol warme klanken. U wordt meegenomen in een muzikale reis door de Balkan en Rusland.

Muzica! onder leiding van de Roemeense violist Mihai Turcitu brengt een afwisselend repertoire, variërend van Roemeense volksmuziek tot opzwepende zigeunermuziek met instrumenten als panfluit, piano, viool, dwarsfluit, accordeon, cello en gitaar.

Radujsja onder leiding van de uit Rusland afkomstige dirigente Adelya Rakhimova zingt vierstemmig en a-capella Russische verwarmende en emotionele volksliederen met daarnaast Russisch-orthodoxe liederen, verstild en vol overgave aan de mystiek van het geloof.

Vrijdag 22 maart in de kapel van Hof 88 in Almelo, Elisabethhof 4.

Aanvang: 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

Tickets in de voorverkoop bij boekhandel ‘Bij de Aa’, via de leden van koor en ensemble en via de website van Radujsja: € 7,50 en bij aanvang van het concert € 10,00, gratis tot 16 jaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

www.radujsja.nl        

www.facebook.com/BalkanensembleMuzica

20190322 Sfeerconcert

20190519 jubileum

Radujsja viert dit jaar haar 10-jarig jubileum met twee feestelijke concerten. 

Het eerste concert is op zondag 19 mei van 14.00 – 14.45 uur in de kerkzaal van museum de Hermitage in Amsterdam. Twee jarigen die elkaar ontmoeten.

De Hermitage viert in 2019 namelijk óók haar tiende verjaardag. 

Het tweede (jubileum)concert is op zondag 27 oktober in de St. Stephanuskerk, Stationsstraat 2 in Borne. Aanvangstijd volgt nog. Het belooft een heel bijzonder concert te worden mede dankzij de medewerking van een mannengelegenheidskoor.

Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje.